header banner
Default

Kodu Binance Referans: UL2M4EB8


Binance borsasına "UL2M4EB8" referans kodu ile kayıt olan üyeler, yapacağı tüm işlemlerde ömür boyu %20 komisyon indirimiyle birlikte güncel kayıt bonusu alabilir.

Son Düzenleme:

Binance Referans Kodu: UL2M4EB8

VIDEO: Binance TR Referans Kodu: DS77KZW8 2024
Referans kodu

Binance borsasına "UL2M4EB8" referans kodu ile kayıt olan üyeler, yapacağı tüm işlemlerde ömür boyu %20 komisyon indirimiyle birlikte güncel kayıt bonusu alabilir.

2017 yılında CZ önderliğinde kurulan Binance, kullanıcı verilerine göre dünyanın en güvenilir kripto para borsası konumundadır. Bunun yanında düşük komisyon oranları, kullanıcı dostu mobil uygulaması ile birlikte 100 milyonu aşkın üyeye ulaşmıştır.

Binance Referans Kodu İle Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın

Binance Referans Kodu Kullanım Amacı Nedir?

VIDEO: Binance Referans Kodu: JDJG6DH4
Referans kodu

Kripto para borsalarının ana gelir kaynağı kullanıcıların yaptığı işlemlerden alınan komisyon ücretleridir. Binance, kullanıcıların yaptığı her kripto para alım ve satım işleminden %0.1 (binde 1) oranında komisyon almaktadır.

Örneğin bir ayda toplamda 100.000 USDT değerinde kripto para alım ve satımı yapan bir kullanıcıdan Binance 100 USDT komisyon alır. Devamlı alım satım yapan bir kullanıcı için bu rakamların yüksek olduğunu söylemek mümkün.

Binance %20 referans kodu olan UL2M4EB8 ile kayıt olmanız durumunda ise yapacağınız her işlemde yüzde 20 daha az komisyon ödersiniz.

Örneğin bir ayda 100.000 USDT (dolar) değerinde alım satım işlemi yaptıysanız 100 USDT komisyon ödemeniz gerekirken 80 USDT komisyon ödersiniz ve 20 USDT hesabınıza iade olur.

Hesabınıza iade edilen komisyon ödemelerini "Anasayfa > referans > sizinle paylaşılan komisyonlar" yolunu izleyerek görebilirsiniz.

post_1682415220_93380567832342

Binance Referans Kodu İle Nasıl Üye Olurum?

VIDEO: Binance REFERANS KODU NASIL ALINIR? (Sıfırdan Binance Eğitimi) Mobil Kullanım #11
COINTURK TV
  1. Binance mobil uygulamasını indirin veya Binance.com'a buradan giriş yapın.
  2. Mobil uygulamadan kayıt oluyorsanız eğer e-posta ve şifre kutucuğunun hemen altında bulunan isteğe bağlı referans kimliği alanına UL2M4EB8 kodunu girin.
  3. E-Posta adresi ile benzersiz bir şifre girin.
  4. Hizmet koşulları ve gizlilik politikasını kutucuklarına tik atarak "Kişisel hesap oluşturun" butonuna tıklayıp üyeliğinizi tamamlayın.
  5. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra kripto para alım satımı yapabilmeniz için kimlik doğrulama (KYC) işlemini yapmanız gerekmektedir.

Binance Kimlik Doğrulama (KYC) İşlemi Nasıl Yapılır?

VIDEO: Binance Referans Kodu Nedir? Ne İşe Yarar? Özel %45 Komisyon İndirimi Nasıl Yapılır ?
Para Mühendisi

Binance hesabı açtıktan sonra para çekme/yatırma işlemi yapabilmeniz için mutlaka kimlik doğrulama işlemi yapmanız gerekmektedir. Kimlik doğrulama işlemi için:

  1. Binance hesabınıza giriş yapın ve [profil] > [kimlik] bağlantısına tıklayın.
  2. İkamet ettiğiniz ülkeyi Türkiye olarak seçerek devam butonuna tıklayın.
  3. Kimlik doğrulama işlemini sürücü belgesi, kimlik veya pasaport ile yapabilirsiniz. En hızlı onay kimlik kartı ile olmaktadır.
  4. Kimlik kartınızın önce ön daha sonra arka tarafını çekerek Binance sistemine yükleyin. Aydınlık bir ortamda kimliğin üstündeki yazıların okunaklı olduğundan emin olun. 
  5. Kimlik fotoğrafını sisteme yükledikten sonra [devam et] butonuna tıklayarak KYC'nin son aşamasına geçin. Bu adımda telefonunuzun ön kamerasını açarak sefie çekin.
  6. Selfie sonrasında Binance sizden ek doğrulama yapmanızı isteyebilir. Bu aşamada Binance, telefonunuzun ön kamerası açıkken ekranda çıkan karakterin taklidini yapmanızı isteyecektir. Genellikle başını sağa sola çevir, ağzını aç kapat şeklinde talimatları yapın.
  7. Bu işlemler sonrasında yaklaşık 1 saat içinde hesabınızın onaylandığına dair mail gelecektir. Yoğunluğa göre hesabınızın onaylanması daha uzun sürebilir.

Binance Güvenli mi?

VIDEO: SONRADAN REFERANS LİNKİ NASIL EKLENİR? #BİNANCE KALDIRAÇLI İŞLEMLER
Ismailin Bitcoin Dünyası

Bilişim sektörü çeşitli riskler barındırdığı için Binance de çeşitli güvenlik problemleriyle karşı karşıya kalabilir. Bu sebeple Binance 2018 yılında SAFU adıyla bir güvenlik fonu oluşturmuştur. Fonun temel amacı, Binance kaynaklı herhangi bir güvenlik açığı olduğunda kullanıcıların yatırımlarını karşılamaktadır. Binance'in bu güvenlik fonu komisyon gelirlerinin %10'u ile oluşmuştur. Binance resmi hesabı güvenlik fonunda 1 milyar dolar para olduğunu açıklamıştır.

Kripto para borsalarının güvenliği haricinde yatırımlarınızı güvende tutmak için kendinizin çeşitli önlemler almasını tavsiye etmekteyiz.

  • Zararlı yazılımlar ile hesabınızın ele geçirilme riski bulunduğu için Binance hesabınıza kendi cihazlarınız haricinde giriş yapmamaya özen gösterin.
  • Google Authenticator (2FA) doğrulamayı mutlaka aktif edin. Google 2FA'yı aktif ettikten sonra hesabınızın e-posta ve şifre bilgilerini bilen birisi dahi para çekme işlemi yapamaz.
  • Günümüzde en sık güvenlik problemi e-posta fishing olarak bilinen oltalama yöntemidir. Binance'ten gelmiş gibi gürünen e-postada bulunan bağlantılara tıklayıp hesabınız ele geçirilmeye çalışılmaktadır. Bunu önlemek için Binance e-posta oltalama engelleme işlemini yapmanızı öneririz. Binance ayarlar kısmından oltalama kodunu girdiğinizde Binance resmi kanallarından gelen her e-postada girdiğiniz kod görünecektir. Böylece e-posta adresinize gelen mesajın gerçekten Binance'ten gelip gelmediğini kolayca anlayabilirsiniz.

Binance komisyon oranları

VIDEO: Binance TR Referans Kodu Nedir? Binance Referans Kimliği Ne İşe Yarar. %10 Komisyon İndirimi
Kripto Para Dünyası
  • Binance borsasında ağ ile yatırım seçeneğinden komisyon ücreti almamaktadır.
  • Para çekimi yaparken ise TRC-20 ağını seçerek USDT yatırımı yapmanızı tavsiye edebiliriz. Bu durumda 1 USDT komisyon ücreti alınmaktadır. 
  • Binance'e kredi kartı ile para yatırma işleminde ise yatırdığınız miktarın %2'si kadar komisyon alınmaktadır. Bu yüzden yüklü miktarlarda para yatırma işlemi yapıyorsanız çok fazla komisyon ödemesi yapacağınız için kredi kartı ile para yatırmanızı tavsiye etmiyoruz.
  • Binance'e yeni kayıt olan kullanıcılardan kripto para alım ve satım işlemlerinden %0.01 oranında komisyon alınmaktadır. Binance komisyon oranları aylık yaptığınız işlem hacmine göre (VIP 1-9 arası) değişiklik göstermektedir. 
  • Spot hesabınızda BNB coin bulundurursanız %25 daha az komisyon ödersiniz. 

Binance borsasına UL2M4EB8 referans kodu ile kayıt olarak en yüksek komisyon indirimi elde ederek ömür boyu daha düşük komisyon ödeyin.

Yasal Uyarı: Bu içerikten Rokito Digital sorumlu değildir, bu bir sponsorlu ilandır.

Sources


Article information

Author: Mary Collins

Last Updated: 1702750562

Views: 851

Rating: 4.4 / 5 (32 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mary Collins

Birthday: 1955-01-04

Address: 39392 Long Mount, Lake Michaelchester, ID 16174

Phone: +4716273561518947

Job: Interior Designer

Hobby: Animation, Aquarium Keeping, Raspberry Pi, Beer Brewing, Kite Flying, Cycling, Robotics

Introduction: My name is Mary Collins, I am a venturesome, persistent, vivid, courageous, tenacious, receptive, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.